CLOUDIO x Advania
2. november 2022

Kære kunder og samarbejdspartnere

For at accelerere væksten og understøtte udbygningen af CLOUDIOs Secure Hybrid Multi Cloud IT Infrastructure Services overfor eksisterende og fremtidige kunder har ledelsen i CLOUDIO valgt at styrke ejerstrukturen: Advania bliver derfor ny majoritetsejer.

Vores nye ejer er det Goldman Sachs-ejede selskab, Advania. Et selskab med 4.000 ansatte fordelt over 6 lande i Nordeuropa.

Forretning og drift fortsætter uændret. Som kunde vil du opleve samme gode service som altid. CLOUDIOs medarbejdere, ledelse og ejere fortsætter også uændret de gode takter i den struktur, som du allerede kender.

Advania er en international storleverandør af Managed Services og ønsker derfor at styrke denne del af deres forretning i Danmark. Med CLOUDIOs forretningsmodel forventer Advania at blive førende inden for Backup as a Service, Infrastructure as a Service og Secure Hybrid Multi Cloud IT Infrastructure Services som helhed.

CLOUDIO er over de seneste år blevet kerneleverandør af Managed Services – specielt indenfor Backup as a Service og Infrastruktur as a Service – for både private virksomheder og offentlige institutioner på det Nordiske marked. CLOUDIO har i kraft af vedholdenhed og god service opbygget en solid og loyal kundeportefølje indenfor; handel, industri, finans, medicinal, rådgivning, kommuner, energi og forsyning.

Om CLOUDIO

CLOUDIO er en førende og uafhængig IT-infrastruktur- og servicevirksomhed, der leverer forretningskritiske IT-infrastrukturløsninger og services, der accelererer kundernes digitale transformation.

CLOUDIO udbyder datacenterløsninger, drift, cloud og managed services både on-premises og public cloud til både private virksomheder og offentlige organisationer i Norden. CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT Infrastructure Services er bygget til virksomheder, der kræver pålidelighed, sikkerhed og høj performance. Platformene er bygget på det bedste datacenter fundament og best-of-breed teknologier kombineret med højt certificeret ekspertise og dedikeret support.

CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services

 • CLOUDIO Private Datacenter (Housing)
 • CLOUDIO Infrastructure as a Service (IaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Serivce for on-premises environments (BaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Serivce for Public Cloud environments (BaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Serivce for SaaS environments (BaaS)
 • CLOUDIO Managed Cloud Backup Repository
 • CLOUDIO Disaster Recovery as a Service (DRaaS)
 • CLOUDIO Object Storage Service (OSS)
 • CLOUDIO Storage as a Service (STaaS)
 • CLOUDIO Security as a Service (SECaaS)
 • CLOUDIO Converged Endpoint Management Platform as a Service (XEMaaS)
 • CLOUDIO WAN and Public Cloud Connect Services

Om Advania

Advania er en Nordeuropæisk IT-servicevirksomhed med rødder tilbage til 1939.

Advania opererer i Sverige, Norge, Storbritannien, Island, Finland og Danmark og har mere end 4.000 ansatte. Advania fokuserer på at hjælpe kunder med at forbedre deres IT infrastruktur og være en partner i deres digitale rejse, med innovativ brug af de bedste tilgængelige IT platforme og services.

Yderligere information: https://www.advania.com/about

Link til officiel pressemeddelelse